A6 Класьори Джобове 15 бр. Прозрачни Пликове за Парични Бюджетиране, 6 Дупки Обвързващи Калъф с цип със Стикер Календар-Индексни Разделители за 6 Кръгови Тетрадки Кни?
Ново

A6 Класьори Джобове 15 бр. Прозрачни Пликове за Парични Бюджетиране, 6 Дупки Обвързващи Калъф с цип със Стикер Календар-Индексни

BGN 3.82

В магазина

_BOS_ Съдържание на пакета - 14pcs a6 биндер pockets colorful, 1pcs clear биндер pockets with cover, 1pcs Index tags, 1pcs calendar stickers.a6 Биндер " вмъкване спестят допълнителното време и пари за вас. _BOS_ Водоустойчив Здрав - Изработен от устойчив PVC.Подходящ за фискалната касова система, за да ви помогне да се опрости бюджетиране и финансово управление. _BOS_ Приложимост - 6-перфорирани дупки, подходящ за тетрадки на книгите на размера A6, лични ежедневников, пулевых журнал, дневник на пътник. Предимства - Лесен и практичен, a6 Биндер " Cash пликове, не е необходимо пробиване на дупки, с водоустойчив, защита на съдържанието от повреди. _BOS_ Повод - Подходящ за всеки повод, лек и удобен, в переноске, това са най-добрите, за да проверите за управление на документи и за офис, училище, на почивка.

Подробности

Те също купуват с този продукт