Пречистване на Още Аспиратор, Дълбоко Почистване на Електрически Инструменти За Премахване на черни точки, USB Акумулаторни Практически Регулируеми за Мъже, Жени(б?
Ново

Пречистване на Още Аспиратор, Дълбоко Почистване на Електрически Инструменти За Премахване на черни точки, USB Акумулаторни

BGN 20.71

В магазина

Физически бутона дизайн, лесен за разрешаване на лицето проблем, чисто усвояването + изплакване 2 режима на стратегии.Магнитна технология за износ на топлина, за дълбоко почистване, професионален и практически.Видими влияние, усвояването на циркулацията на вода и кислород мокро, ефектно се на страдащите от акне.Топло лифтинговое почистване, дълбоко засмукване, за разширяване на порите, физическо усвояването, мека и дълбоко почистване.Едно усвояването и един издание плюс измиване/синхронна работа, водата се върти, за да изчистите кожата и дълбоко почиства порите на боклука.Функция : 1. Физически бутона дизайн, лесен за разрешаване на лицето проблем, чисто усвояването + изплакване 2 режима на стратегии.2. Видими влияние, усвояването на циркулацията на вода и кислород мокро, ефектно се на страдащите от акне.3. Едно усвояването и един издание плюс изплакване/синхронна работа, водата се върти, за да изчистите кожата и дълбоко почиства порите на боклука.4. Топло rising почистване, дълбоко засмукване, за да се разширят порите, физическо усвояването, слаба и дълбоко почистване.5. Магнитна технология за износ на топлина, за дълбоко почистване, професионален и практически.6. Высосите на акне, намаляване на акне, повдигане и укрепване, ще подобри рогатость, намалете маслото, увядайте фините линии, свиване на порите, премахване на възпалението.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Премахване на черни точки Machine Material : ABSOptional Цвят : бял, зелен, розов Номинална мощност : около 1.5 WWorking Напрежение : 3.7 VCharging Напрежение : 5 VPower Режим на захранване : USB Charging Battery Тип : Battery Battery Капацитет : 600mah Water Капацитет на резервоара : 30ml Product Функция : Усвояването на черни точки, горещ компрессномер смучат накрайници : 2pcs Usage : Стъпка 1 : Премахване на черни точки : първо сложете топла кърпа за 1-2 минути, за разширяване на порите, след това извадете течен помощ за отстраняване на черни точки и нанесете го на носа за около 5-10 минути (ако има усещане за изтръпване по време на употреба, това е нормално явление, когато акнето се появяват от носа). кожа)Стъпка 2 : Премахнете акнето на повърхността : Намокрете носа чиста вода, извадете лепенка за нос и нанесете равномерно върху гладка повърхност от центъра на носа на двата края, след около 10-15 минути след като носа мембрана е напълно суха, бързо се откъснете от дъното нагоре. от двете страни на носа премахване на черни точки на повърхността.

Подробности

Те също купуват с този продукт