Песента е Подходящ като подарък за таз Сгъваема Перална вана, Кофа, Леген сгъване на гореща вода, Сложи Бельо Почистване вземе подножието баня Вана използват Разли?
Ново

Песента е Подходящ като подарък за таз Сгъваема Перална вана, Кофа, Леген сгъване на гореща вода, Сложи Бельо Почистване

BGN 304.53

В магазина

▲ [Най-важното] : Тази вана е необходима за всяко семейство.Проучвания показват, че ежедневното приемане на вана може да помогне да заспите и може да се използва от възрастни или деца. ▲ [Функция] : Вана за крака за Вана за краката може да бъде напълно влажна, насърчаване на метаболизма, красота, премахване на умората, за подобряване на съня, силна изолация и зелени продукти. ▲ [Добър ефект изолация] : Съхранява в хладилник резервоара с топла вода в продължение на 2-3 градуса в продължение на един час, за да се спестят вода и електричество. ▲ [Конструкция кофа от цели метал] : Той може ефективно да защити по-трайни водоустойчиви характеристики на кофи. ▲ [Внимание] : Този продукт е произведен от естествено дърво и текстура може да се различават малко от изображението. ▲▲▲ Вана за краката ще ви помогне да се отпуснете и да свали мускулното напрежение в части на тялото, които често се уморяват и са забравени.Вана за краката ще помогне на кръвния поток, като се грижи за вас в уюта на вашия дом.Топла вода затопля студените крака, а вибрациите облекчаване на мускулите, сухожилията и ставните връзки.Почувствайте топлината на водата, когато пяната е чиста, свежа и премахва токсините.Масаж на краката спа идеален за хора с проблеми с краката.★ Материал : дървен материал Ниво на вода : над 26 см _BOS_ Дебел обръч на цевта е фиксирана, здрава, не е лесно ръждясва, не е лесно да се напуква и не е лесно пада.◆ Удобна вана за краката-най-добър и по-цялостна грижа за акупунктурными точки на краката, намаляване на натиска върху отворени ставите и отстраняване на умората.◆ Терапия за грижа за краката-Накиснете краката си през пролетта, повишаване на слънцето и стабилизируйте ги накиснете краката си през лятото, и влага през лятото може да ги удари; накиснете краката, белите дробове и червата през есента, накиснете краката си през зимата, согрейте тялото[Забележка], тъй като продуктът е произведен от естествено дърво, текстура, която може леко да се различават от изображението;.

Подробности

Те също купуват с този продукт