Преносими Писсуары за мъже и жени Панталони от инконтиненция Носене на Писоар, Събиране на Урина с еластичен колан мъже и жени (1 x 1000 мл чанта,1 х 2000 мл чанта) Чанти за
Ново

Преносими Писсуары за мъже и жени Панталони от инконтиненция Носене на Писоар, Събиране на Урина с еластичен колан

BGN 77.52

В магазина

Предлага се с чанта за урина с обем 1000 ml и 2000 ml и еластичен колан, който да бъде лесен за използване.Връзката между писсуаром и пикочната тръба трайно, без разлика, е стабилно и не е лесно пада, за мъже, които страдат от изтичане на пикочния мехур или на незадържане на урината, този писоар може да ви даде свободата да излиза в продължение на по-дълги периоди от време без неудобства тампони, пелени или защитни страхливци.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Носете върху тялото, тъй като гащи, уретерите надолу по крака, торба с урината, прикрепена към долната част на бедрото.Може да се движи и ходи, и не ще се страхува от мокрите му панталони се дължи на раздразнение.Ротационен вентил уриниране,удобен за използване. (. ♥ ᴗ ♥)За незадържане на урина, болните прикован към леглото на болни, възрастни хора, които стоят вечер не е удобно.мъжете, които страдат от изтичане на пикочния мехур или на незадържане на урината, този писоар може да ви даде свободата да излезе на по-дълги периоди. (. ♥ ᴗ ♥)Страхотна помощ за хора на континента с нарушена мобилност, честота на уриниране, след операции, които изпитват трудности с движението в банята и т.н. Също е много подходящ за пътуване и къмпинг. (. ♥ ᴗ ♥)е изключително подходящ за хора с проблеми с мобилността, честота на урината, възстановяване на наранявания, трудности с посещение на банята и т.н. Също е много подходящ за пътуване и къмпинг.Подходящ за мъже и жени, особено по-възрастните хора, които не е удобно да ставам през нощта.Спецификация : Материал : силикон и Rubber Capacity : 1000ml &2000ml Package Включва : 1 Pcs x Урината Collector Warm Забележки : 1.Избягвайте контакт с остри предмети при използване на или спиране.2. Не трябва да е изложена на слънце и да бъде далеч от източници на топлина, не трябва да контактуват с киселина и луга.3. Определено време на използване на мочевыделительного устройство е свързано с такива фактори, като почистване и поддръжка, а също и екология.За да осигури комфорт на потребителя се препоръчва да закупите 2 комплекта на пикочните апарати за поочередной замяна.Мочевыделительное устройство трябва да се почистват и поддържат чистотата и хигиената.Препоръчва се премахване на урината, за да може кожата напълно можеше да диша.▲ Подходящ за повторна употреба, лесно почистване.Уникален мек панела създава най-добро уплътняване и по-голям комфорт в сравнение с типичните писсуарами.▲ Връзката между писсуаром и пикочната тръба трайно, без разлика, е стабилно и не е лесно пада, а пикочната тръба удебелени и не е лесно да се огъват.▲ Просто и е удобно да се използва кръстосан дренажна клапа.(. ♥ ᴗ ♥)Торба за събиране на урина лесно се почиства и е трайна.Уникална подплата създава по-добра пропускливост и по-голям комфорт в сравнение с типичните писсуарами.

Подробности

Material:
Silicone and Rubber
Capacity:
1000ml &2000mlPackage Included
1Pcs x Urine Collector :
Warm Notes:
1.Avoid contact with sharp objects when using or stopping. :
2. Shall not be exposed to the sun, and away from the heat source, shall not contact acid and alkali. :
3. The specific use time of the urinary device is related to factors such as cleaning and maintenance and the environment. In order to ensure the user's comfort, it is recommended to purchase 2 sets of urinary devices for alternate replacement. The urinary device should be cleaned and kept clean and hygienic. It is recommended to remove the urine to make the skin fully breathable. :
▲ Re-useable, easy to clean. Unique padded rim creates a better seal and increased comfort as compared to tipical urinals. :
▲ The connection between the urinal and the urinary tube is firm, no gap, stable and not easy to fall off, and the urinary tube is thickened and is not easy to bend. :
▲ It is simple and convenient to use a cross drain valve. :
(. ♥ ᴗ ♥)The Urine Collector Bag is easy to clean and long lasting.Unique padded creates a better seal and increased comfort as compared to tipical urinals. :

Те също купуват с този продукт