Чин Преносими Електрически Адсорбция За Премахване на Мазоли, USB Електронен Файл За Краката, Педикюрный Набор от Инструменти За Грижа За Краката за Мъртва Твърда и
Ново

Чин Преносими Електрически Адсорбция За Премахване на Мазоли, USB Електронен Файл За Краката, Педикюрный Набор от

BGN 15.99

В магазина

Три кръгли шлифовъчни глави : конструкция на три кръгли шлифовъчни глави, по-лесно прилепнали към кожата, се грижи за мъртвите ъгли.материал кварцов пясък твърда и износоустойчива.Двойно управление нащърбена предаването : Ниска скорост, подходящи за са безразлични тъкани на ръцете и по-деликатна грижа за кожата.Висока скорост идеален за премахване на упорити утолщений и мъртвата кожа.Вакуум : Вградена система за вакуум почистване автоматично поглъща боклук с кожата на краката, поглъща при премахване на мъртвата кожа и решава проблема на летящите отломки.Лесен за почистване : Всички тялото може да се измие, подходящи за различни условия, удобно и чисто.Сейф 2. Водата на цялото тяло washable, подходяща за различни условия, удобни и чисти;3. С функция за осветление (локално осветление), да предложи най-добрите грижи;4. Лесно се демонтира и да се замени гребец, за различни изисквания за вас и членовете на вашето семейство;5. С фини и груби, 2 вида съемников, за различни условия на работа;6. 2-степенна корекция на скоростта, за вашите изисквания за грижи;7. USB перезаряжая дизайн, 1-часова бързо reecharging, индикатор лампа мига в червено, вместо винаги да бъдат в червено,когато презареждане завършена;Операция : 1.Отворете, натиснете бутона за включване/изключване/настройка на скоростта в продължение на 3 секунди, за да започнете.Работа/зареждане индикатор лампа ще бъде зелена и бавно да мига и ще започне осветление.2.Регулиране на скоростта : когато е на работа, натиснете бутона за включване/изключване/регулиране на скоростта, да преминете на сверхвысокую скорост, индикатор работа/зареждане ще светне зелено и бързо да мига и ще започне осветление.3.To изключите, натиснете бутона за ВКЛЮЧВАНЕ/изключване/регулиране на скоростта.4.Plug-in 5.Когато капацитетът на батерията е твърде малък, индикатор работа/зареждане ще мига бързо червено в продължение на няколко пъти, след това той ще бъде изключен, продуктът ще бъде изключен автоматично.

Подробности

Product Name:
Electric Foot Grinder
Interchangeable grinding heads:
3 replacement grinding heads
Rated power:
3W
Rated voltage:
5V
Charging time:
90 minutes
Net weight:
180g
Package Included:
1 * Foot :
Thank you for working with us. We sell products in good faith. If you have any questions, please contact us in time. We will solve it for you within 24 hours. :

Те също купуват с този продукт