Nhlzj XIAOQIANG Огледало за грим монтаж на стена,360 Ротация и Елегантен дизайн, подходящ за всяко семейство и хотелска баня (цвят : златен)
Ново

Nhlzj XIAOQIANG Огледало за грим монтаж на стена,360 Ротация и Елегантен дизайн, подходящ за всяко семейство и хотелска

BGN 169.74

В магазина

▲7 X ЛУПА : 1 X&7 X увеличение на огледалото може да увеличи вашите черти на лицето,като помага да се види ясно на вашите черти на лицето и на най-малките детайли. ▲Е ИЗРАБОТЕН ОТ висококачествен МЕСИНГ : без ръжда,антикоррозийный и здрав.Рамката може да бъде повече от твърди в първите няколко пъти,това е нормално за новите огледала.И това ще бъде правилно, след няколко пъти употреба. ▲ЕСТЕСТВЕНО LED ОСВЕТЛЕНИЕ : Естествено led светлини дават ви едно чудесно отражение дори в скучна среда.С помощта на led светлина ленти(6000 K), близо наподобяващи естествената слънчева светлина, защитете очите си от светлината. ▲НАЙ-ШИРОКО ИЗПОЛЗВАН ФУНКЦИОНАЛНО ОГЛЕДАЛО в СЕННИЦИТЕ : липсата на ръжда,елегантен,здрав,красив,подходящ за всякакъв вид декорации,подходящи за семейства,хотели,спа центрове и бани. ▲ИДЕАЛЕН ъгъл : 2 регулируеми ръцете,които са свързани към огледалото, и въртящата се на 360 функция могат да бъдат свободно коригирани и докладвани перфектен и удобен ъгъл на виждане е необходимо. 7-кратен увеличително огледало и 1 нормално огледало с 7-кратно увеличение.Той увеличава 7 пъти, без изкривявания, като се използва истинско увеличаване на оптичен принцип.Това ще ви помогне да се концентрира върху решаването на конкретни проблеми и ще ви даде по-изискан грим.360°е Безплатно вращениеэто здрав и може да се завърти в някой ъгъл, който искате свободно.Лост,пантите,крепежное основата може да се върти на 360 градуса,когато то не се използва,може да се прибират в стената отстрани.Спецификация : Материал : Brass Magnification : 7 XMirror Диаметър : 8.5 Inch/20 CMArm Разширение : до 11 Inch/30 CMPackage Включва : 1x Монтиране на led осветено огледало за грим★Услуги-магазина ни работи съвестно и приема удовлетвореността на клиентите като своя цел.Ние вярваме, че вие сте доволни от качеството и усъвършенстване на нашите продукти.Ако имате някакви въпроси,моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ви предлагаме задоволително решение.

Подробности

Material:
Brass
Magnification:
7X
Mirror Diameter:
8.5 Inch/20CM
Arm Extension:
Up to 11Inch/30CM
Package Included:
1x Wall Mounted Led Lighted Make-up Mirror :
★Service-Our store operates in good faith and takes customer satisfaction as its purpose.We believe that you are satisfied with the quality and excellence of our products.If you have any questions,please feel free to contact us.We provide you with a satisfactory solution :

Те също купуват с този продукт